Dunstan Babytaal
WB Babytaal team MB Babytaal team

Het Dunstan Babytaal team

Dunstan Babytaal trainers en professionals

In het hele land vind je Dunstan Babytaal Trainers en professionals die Dunstan Babytaal in hun dagelijks werk gebruiken. Hieronder stellen we graag het team
van Dunstan Babytaal Nederland aan je voor. 

Bregje Hamelynck

Bregje ontdekte de Babytaal in 2010 toen ze begon als docent van zwangerschapscursussen.  Sindsdien is ze een groot fan. Ze heeft de Babytaal naar Nederland gehaald en duizenden kraamverzorgenden, verpleegkundigen, verloskundigen en vele anderen opgeleid in Dunstan Babytaal. Bregje geeft regelmatig workshops en lezingen voor babyprofessionals en wetenschappers.  

Jessica Boerema

Jessica werkte 22 jaar in het ziekenhuis en kwam veel in contact met ouders van onrustige baby's.  Vanuit de ouders kwam de vraag of ze Dunstan Babytaal ook kende. Ze is zich erin gaan verdiepen en stond verstelt. Waarom wist ik dit niet? Jessica is direct gestart met de Basisopleiding en is daarna ook Dunstan Babytaal Trainer geworden. Sinds 2021 maakt Jessica deel uit van het team van Dunstan Babytaal Nederland. In haar eigen praktijk Contact in Beeld werkt ze veel met babycommunicatie. 

Petra Koolen

Petra leerde de Babytaal kennen toen ze de opleiding deed tot babycoach. Ze dacht meteen: "Dit moeten alle ouders weten!" Petra heeft al vele (aanstaande) ouders de cursus Babytaal gegeven. Sinds 2021 hoort ze bij team Dunstan Babytaal Nederland en leidt ze ook met veel enthousiasme professionals op. In haar eigen praktijk Samen in groei is ze zwangerschapsdocent, babycoach en slaapcoach.

Mandy Gast

Via haar beste vriendin die net bevallen was ontdekte Mandy de Babytaal. Ze zag wat een enorme rust en zelfvertrouwen haar vrienden en partner kregen door de geluidjes te herkennen. Inmiddels is Mandy ook Dunstan Babytaal Trainer en geeft ze cursussen Babytaal aan ouders via haar Babyspa in Eindhoven. Mandy is steun en toeverlaat voor de Babytaalorganisatie als officemanager van Dunstan Babytaal Nederland.  

© 2023 Dunstan Babytaal

Dunstan Babytaal Nederland

Dunstan Babytaal Nederland is de officiële vertegenwoorder van Dunstan Baby Language in Nederland.

Volg ons op:

Aanmelden voor de nieuwsbrief voor professionals in de geboortezorg

Webdesign en development: Birdhouse Solutions