babytaal
babytaal

Basisopleiding Dunstan Babytaal


De Basisopleiding Dunstan Babytaal bestaat uit twee online bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is gericht op het aanleren van de vijf geluiden, de tweede bijeenkomst is gericht op het toepassen van Dunstan Babytaal in de eigen werkzaamheden als babyprofessional. Tussen de twee bijeenkomsten zit twee maanden tijd waarin de Babytaal in de praktijk wordt geoefend. Deelnemers ontvangen een online Cursusboek, toegang tot de online cursus Dunstan Babytaal voor Ouders en een presentatiemap met leskaarten voor het overdragen van Dunstan Babytaal aan ouders. Toetsing maakt onderdeel uit van de opleiding. De geschatte studiebelasting is 20 uur. 

Na afronding van de opleiding ontvangen de deelnemers het certificaat Dunstan Babytaal voor Professionals. Als gecertificeerd Dunstan Babytaal Professional kan je Dunstan Babytaal goed toepassen in jouw eigen werksitatuatie zoals in de verpleging van jonge baby's of in de kinderopvang. Daarnaast kan je de Babytaal ook overdragen aan ouders in één-op-één situaties in je werk als bijvoorbeeld kraamverzorgende, verpleegkundige, prelogopedist, verloskundige of kinderfysiotherapeut. Mocht je ook groepscursussen willen aanbieden aan (aanstaande) ouders, dan is er de aanvullende module om  Dunstan Babytaal Trainer  te worden. 

Beknopte informatie (pdf)

Kosten en data

Inschrijven


Volg ons op:

babytaal twitter babytaal facebook

Deel deze pagina:

Dunstan Babytaal Nederland     |     Aesgewei 21     |     8647 SH Sibrandabuorren     |     info@babytaal.nl     |     06 - 290 467 23

© 2010 - 2020 Dunstan Babytaal. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Dunstan Babytaal Nederland
Aesgewei 21
8647 SH Sibrandabuorren
info@babytaal.nl
06 - 290 467 23

© 2019 Dunstan Babytaal. All rights reserved
Algemene voorwaarden
Privacy statement