babytaal
babytaal

Module Dunstan Babytaal voor Trainers

Geef je cursussen aan (aanstaande) ouders? Werk je bijvoorbeeld als docent van een zwangerschapscursus, een cursus babymassage of een cursus babygebaren? Of ben je kraamverzorgende en zou je cursussen willen gaan geven aan aanstaande ouders?

Doe dan na de  Basisopleiding Dunstan Babytaal  ook de aanvullende module voor Dunstan Babytaal Trainer. De extra bijeenkomst is gewijd aan de praktijk van het geven van cursussen aan grotere groepen. Je krijgt aanvullend cursusmateriaal tot je beschikking en materiaal en tips voor het werven van deelnemers. Je krijgt, als je wilt, ook een  vermelding op deze website.  Het eerste jaar is dat gratis, daarna betaal je een kleine jaarlijkse bijdrage als tegemoetkoming in de kosten van gezamenlijke publiciteit. Jaarlijks is er een bijeenkomst voor Dunstan Babytaal Trainers om ervaringen uit te wisselen en nieuwe kennis op te doen op het gebied van babycommunicatie. Ook is er een Facebook groep van Trainers actief om onderling informatie uit te wisselen.

Bij een succesvolle afronding van de opleiding ontvang je de internationale licentie om Dunstan Babytaal Cursussen te geven aan Ouders. Het opleiden van professionals is voorbehouden aan Dunstan Babytaal Nederland. 

Beknopte informatie (pdf)

Kosten en data

Inschrijven


Volg ons op:

babytaal twitter babytaal facebook

Deel deze pagina:

Dunstan Babytaal Nederland     |     Aesgewei 21     |     8647 SH Sibrandabuorren     |     info@babytaal.nl     |     06 - 290 467 23

© 2010 - 2020 Dunstan Babytaal. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Dunstan Babytaal Nederland
Aesgewei 21
8647 SH Sibrandabuorren
info@babytaal.nl
06 - 290 467 23

© 2019 Dunstan Babytaal. All rights reserved
Algemene voorwaarden
Privacy statement