babytaal
babytaal

Babytaal in Nederland

Op zoek naar nieuwe informatie voor de vrouwen van mijn zwangerschapscursus 'Dat zal bevallen' las ik in oktober 2010 in zo'n gratis babyblaadje een artikeltje over Dunstan Baby Language. Ik heb direct de DVD uit AustraliĆ« over laten komen. Waarom wist ik dit niet eerder! Mijn jongste zoon was inmiddels 11 maanden en maakte nog maar een paar van de geluiden. Ik heb de DVD meteen doen rondgaan onder de pasbevallen cursisten. Ook zij waren laaiend enthousiast.

Vervolgens is het snel gegaan. Ik heb contact gezocht met Dunstan Baby Language in AustraliĆ« en voorgesteld om de methode naar Nederland te halen. En drie maanden later, februari 2011, was de Nederlandstalige site met informatie over Dunstan Babytaal voor iedereen beschikbaar. Inmiddels zijn er vele Dunstan Babytaal Trainers verspreid over het land die de cursus aanbieden aan ouders. En leidt ik met een klein team professionals uit verschillende beroepsgroepen op die Dunstan Babytaal in hun werk kunnen toepassen en overdragen aan ouders. 

Ik hoop dat Dunstan Babytaal in Nederland veel ouders van pasgeboren baby's zal helpen om een mooie start te hebben met hun kindje. Ik ben reuze benieuwd hoe het voor jullie zal zijn.  Willen jullie het laten weten?

Een mooi begin van een groot avontuur!

Bregje Hamelynck
Dunstan Babytaal Nederland


Volg ons op:

babytaal twitter babytaal facebook

Deel deze pagina:

Dunstan Babytaal Nederland     |     Aesgewei 21     |     8647 SH Sibrandabuorren     |     info@babytaal.nl     |     06 - 290 467 23

© 2010 - 2020 Dunstan Babytaal. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Dunstan Babytaal Nederland
Aesgewei 21
8647 SH Sibrandabuorren
info@babytaal.nl
06 - 290 467 23

© 2019 Dunstan Babytaal. All rights reserved
Algemene voorwaarden
Privacy statement