babytaal
babytaal

 

- Persbericht -

 

De nieuwe Babytaal App

Met Dunstan Babytaal leren ouders hun pasgeboren baby te begrijpen vanaf dag één.  Dunstan Babytaal bestaat uit vijf reflexgeluiden met ieder een heel specifieke betekenis. Een geluid voor honger, moe, een boertje dat dwars zit, darmkrampjes en ongemak (te warm, te koud, vieze luier). Nu is er naast de cursus voor ouders, de Dunstan Babytaal DVD en de opleiding voor babyprofessionals ook een leuke Babytaal App waarmee (aanstaande) ouders kunnen oefenen in het herkennen van de geluiden. De iPhone versie was er al even, maar tijdens de Negenmaandenbeurs is de wereldprimeur van de Android versie van de Babytaal App. Opdat ouders zodra hun kindje er is precies weten wat ze moeten doen als de baby begint te huilen. Dat is een fijne start samen!


Afbeelding van de vijf Dunstan Babytaal geluiden

Afbeelding van de Babytaal App, 1

Afbeelding van de Babytaal App, 2

Logo Dunstan Babytaal 

Tekst van dit persbericht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bregje Hamelynck per mail of telefoon  06 – 290 467 23.

Voor eventuele visuele weergaven is filmmateriaal beschikbaar, o.a. van de Oprah Winfrey Show. Regelmatig worden opleidingen voor kraamverzorgenden en andere professionals gegeven waar opnames te maken zijn.


Volg ons op:

babytaal twitter babytaal facebook

Deel deze pagina:

 

 

 

 

 

 

 

Dunstan Babytaal Nederland     |     Aesgewei 21     |     8647 SH Sibrandabuorren     |     info@babytaal.nl     |     06 – 290 467 23

© 2014 Dunstan Babytaal. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Dunstan Babytaal Nederland
Aesgewei 21
8647 SH Sibrandabuorren
info@babytaal.nl
06 – 290 467 23

© 2014 Dunstan Babytaal. All rights reserved
Algemene voorwaarden
Privacy statement