­
Slider

De Babytaal App

En nu is er ook een Babytaal App! Een heel handig hulpmiddel om snel de geluiden te kunnen raadplegen met je mobiele telefoon of iPad. Ook zit er een leuke oefenmodule in de App waarmee je kan kijken of je de geluidjes al aardig onder de knie hebt. Heel handig om mee te oefenen zolang de baby er nog niet is. En om de geluiden van jouw eigen baby te vergelijken met de Babytaal geluiden. Om goed te leren de geluiden te herkennen is een uitleg van een Dunstan Babytaal Trainer, een gecertificeerde kraamverzorgende of de Dunstan Babytaal DVD toch wel handig.

De App is nu beschikbaar voor iPhone, iPad (€ 4,49) èn Android (€ 3,99).

Voor iPhone en iPad kan je de Babytaal App via de AppStore downloaden.

Voor het downloaden van de Android versie kan je terecht bij Google Play.

Je kan hem ook iemand cadeau doen.

Let even op of jouw mobiele telefoon of tablet de laatste update van je besturingsysteem heeft. Er staan veel filmpjes in de App, dus die vraagt om de juiste aansturing. Verder is het belangrijk dat je het geluid van jouw telefoon aan hebt staan, dus ook die van de beltoon. Mocht je problemen hebben met het afspelen van de App, laat het dan even weten, dan kunnen we kijken of we je verder kunnen helpen.


Dunstan Babytaal Nederland     |     Aesgewei 21     |     8647 SH Sibrandabuorren     |     info@babytaal.nl     |     085 - 0470242

­