babytaal
babytaal

De Babytaal App

Om de vijf Babytaalgeluiden goed te leren herkennen heb je een goede uitleg van een Dunstan Babytaal Trainer, een gecertificeerde kraamverzorgende of de Online Cursus Dunstan Babytaal nodig. Maar als je die uitleg gehad hebt is de Babytaal App heel handig. Met de App kan je de geluiden snel raadplegen met je mobiele telefoon. Ook zit er een leuke oefenmodule in de App waarmee je kan kijken of je de geluidjes al aardig onder de knie hebt. Heel handig om mee te oefenen zolang de baby er nog niet is. En om de geluiden van jouw eigen baby te vergelijken met de Babytaal geluiden.

De App (5,99€) is nu beschikbaar voor iPhone, iPad èn Android.

Voor iPhone en iPad kan je de Babytaal App via de AppStore downloaden.

Voor het downloaden van de Android versie kan je terecht bij Google Play

Je kan hem ook iemand cadeau doen.

Let even op of jouw mobiele telefoon of tablet de laatste update van je besturingsysteem heeft. Er staan veel filmpjes in de App, dus die vraagt om de juiste aansturing. Verder is het belangrijk dat je het geluid van jouw telefoon aan hebt staan, dus ook die van de beltoon. Mocht je problemen hebben met het afspelen van de App, laat het dan even weten , dan kunnen we kijken of we je verder kunnen helpen. 


Volg ons op:

babytaal twitter babytaal facebook

Deel deze pagina:

Dunstan Babytaal Nederland     |     Aesgewei 21     |     8647 SH Sibrandabuorren     |     info@babytaal.nl     |     06 - 290 467 23

© 2010 - 2020 Dunstan Babytaal. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Dunstan Babytaal Nederland
Aesgewei 21
8647 SH Sibrandabuorren
info@babytaal.nl
06 - 290 467 23

© 2019 Dunstan Babytaal. All rights reserved
Algemene voorwaarden
Privacy statement