Dunstan Babytaal

Dunstan Babytaal leren

Baby met vijf Dunstan Babytaal geluiden eromheen

De cursus Dunstan Babytaal voor Ouders

Over ieder Babytaalgeluid is veel te vertellen. Hoe het klinkt en wat je kan zien aan de baby wanneer hij of zij het geluidje maakt. In de cursus Dunstan Babytaal voor Ouders worden de kenmerken van ieder van de vijf geluiden goed uitgelegd. Je krijgt ook luistertips, een Babytaal Poster, het Babydagboek en een uitleg over hoe je met behulp van het Babydagboek het natuurlijke ritme van jouw baby kan leren herkennen. Zodat je jouw baby goed leert begrijpen, vanaf dag één. 

Doe een cursus Dunstan Babytaal bij een Trainer

Volg samen met je partner een cursus Dunstan Babytaal bij een Dunstan Babytaal Trainer, op locatie of online. Doe de cursus bij voorkeur rond week 36, kort voor de baby komt. Kijk op het kaartje voor een Dunstan Babytaal Trainer bij jou in de buurt. Vaak geven de Babytaal Trainers ook andere ondersteuning in de zwangerschap en/of (kort) daarna. Neem daarvoor een kijkje op hun website. 

Direct starten? Doe de cursus Babytaal online

Wil je direct aan de slag, bijvoorbeeld omdat jouw baby al geboren is en je meteen wil weten wat die geluiden betekenen? Dan kan je ook de E-learning versie van de cursus Dunstan Babytaal voor Ouders doen vanaf je eigen computer.  Bestel de E-learning, dan ontvang je binnen een werkdag een email met een link naar het online cursuscentrum en kan je aan de slag. De E-learning kost €40,- en hiervoor heb je 9 maanden toegang tot het online cursuscentrum. Volg je een cursus bij een Trainer? Dan kan je na afloop de E-learning via jouw Trainer voor €16,- aanschaffen, zodat je alle informatie nog eens rustig kan bestuderen. 

Kraamzorg met kennis van Babytaal

Hoe fijn is het als je tijdens de kraamperiode hulp krijgt bij het herkennen van de Babyaalgeluiden. We hebben inmiddels heel veel kraamverzorgenden opgeleid, dus je vind vast een kraamverzorgende die je daarin kan bijstaan. Hier kan je ze vinden. Vraag naar hun kennis over de Babytaal als je een kraamzorgorganisatie kiest. 

Kinderopvang met Babytaal

Als je baby naar de opvang gaat, omdat jij weer start met werken dan is dat voor veel ouders best een pittig moment. Het is fijn wanneer de pedagogisch medewerkers van de kinderopvangorganisatie de Babytaal kennen. Op die manier kunnen ze de behoeften van jouw baby goed herkennen en direct de juiste zorg leveren. Er zijn nog niet zoveel kinderopvangorganisaties opgeleid, maar je vind de pioniers hier

Corien en Annemarie over Dunstan Babytaal

Corien leerde de Babytaal herkennen toen haar kindje al twee maanden oud was. Ineens wist ze wat er met haar dochter aan de hand was. 'Je hebt honger! Oh, je wil nu slapen!' En ook Annemarie leerde de geluiden herkennen. 'Er gaat een wereld voor je open!' Leer zelf ook Babytaal. En bekijk hier de tips voor ouders van onze Dunstan Babytaal deskundigen.

© Copyright 2024 Dunstan Babytaal. All rights reserved.

Dunstan Babytaal Nederland

Dunstan Babytaal Nederland is de officiële vertegenwoordiger van Dunstan Baby Language in Nederland.

Volg ons op:

Aanmelden voor de nieuwsbrief voor professionals in de geboortezorg

Webdesign en development: Birdhouse Solutions