Dunstan Babytaal
Babytaal voor ouders Babytaal voor ouders

Dunstan Babytaal ook juist voor vaders!

Preverbaal logopedist Annelies Schouten legt uit dat de Babytaal vaders in staat stelt hun kindje vanaf dag één mee te verzorgen. Alleen bij de Neh, honger, hebben ze bij borstvoeding hun partner nodig. Dus vaders: doe een cursus Babytaal!

Leer het geluidje voor moe herkennen

Jeugdverpleegkundige Lillie Poppen ziet vaak dat ouders de signalen voor vermoeidheid niet goed herkennen. Door de Auw - voor de slaapreflex - te herkennen, samen met de visuele signalen, kunnen ouders hun kindje op tijd in bed leggen. Daarmee voorkom je oververmoeidheid, één van de belangrijkste oorzaken voor veel en langdurig huilen.

Baby's laten de hele dag door boertjes

Kraamverzorgende Ank Selders vertelt over de Eh, het geluid voor een boertje. Baby's laten niet alleen kort na de voeding een boertje. Ze moeten eigenlijk de hele dag door wel boertjes laten. Zeker kort na de voeding, als ze even gelegen hebben.

Eerst even kijken en luisteren

Jeugdverpleegkundige Lillie Poppen ziet dat ouders vaak direct in actie willen komen als hun kindje huilt. Maar als je de Babytaal geluiden wil herkennen en daarmee wil begrijpen wat de behoefte van je baby is op dat moment dan kan je beter eerst even goed kijken en luisteren naar je baby.

Babytaal ook voor premature baby's

Kinderverpleegkundige Marriëtte Bosman zorgt in haar werk voor premature baby's. Zo fijn als de ouders, na een niet zo makkelijke start, goed de Babytaalgeluiden kunnen leren herkennen zodat ze weten wat ze kunnen doen als het kindje begint te huilen.

© Copyright 2024 Dunstan Babytaal. All rights reserved.

Dunstan Babytaal Nederland

Dunstan Babytaal Nederland is de officiële vertegenwoordiger van Dunstan Baby Language™ in Nederland.

Volg ons op:

Aanmelden voor de nieuwsbrief voor professionals in de geboortezorg

Webdesign en development: Birdhouse Solutions