Dunstan Babytaal
WB Babytaal voor professionals 2 MB Babytaal voor professionals 2

Dunstan Babytaal voor babyprofessionals

Ben jij een 'Babyprofessional'?
Werk je bijvoorbeeld als kraamverzorgende, verloskundige, kinder- of jeugdverpleegkundige, consultatiebureauarts, kinderfysiotherapeut, medisch pedagogisch zorgverlener, prelogopedist, lactatiekundige, babycoach, babyconsulent, zwangerschapscursus- of babymassagedocent, gastouder of pedagogisch medewerker bij een kinderopvangorganisatie? Dan is dit een leuke en zeer relevante opleiding voor jou. 

De Basisopleiding Dunstan Babytaal
De Basisopleiding Dunstan Babytaal geeft hele specifieke informatie over de reflexgeluiden van zuigelingen waardoor ook professionals direct weten wat er aan de hand is met een baby. Bovendien zijn de basisbeginselen van de Babytaal goed over te dragen aan de ouders. De ouders krijgen daardoor meer zelfvertrouwen in hun capaciteiten als verzorgers van een pasgeboren baby. 

Module voor Dunstan Babytaal Trainer
Voor professionals die de Babytaal als cursus willen overdragen aan (aanstaande) ouders is de aanvullende Module voor Dunstan Babytaal Trainer. Hiermee kunnen individuele cursussen voor ouders worden aangeboden en in groepsverband. Gecertificeerde Trainers kunnen een vermelding krijgen op deze Babytaal website.

Dunstan Babytaal voor professionele organisaties
Een kraamzorgorganisatie, kinderopvangorganisatie of zorginstelling kan met Dunstan Babytaal extra toegevoegde waarde bieden aan haar cliënten. Het is mogelijk om een in-company training te organiseren of eigen opleiders te trainen om zo het relevante personeel op te leiden. Zo kan ook een organisatie Dunstan Babytaal gecertificeerd worden.   

Erkende beroepsopleiding
Dunstan Babytaal Nederland is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Hierdoor kan de cursus BTW-vrij worden aangeboden. De opleiding is geaccrediteerd met 10 studiepunten bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ).

© Copyright 2024 Dunstan Babytaal. All rights reserved.

Dunstan Babytaal Nederland

Dunstan Babytaal Nederland is de officiële vertegenwoordiger van Dunstan Baby Language in Nederland.

Volg ons op:

Aanmelden voor de nieuwsbrief voor professionals in de geboortezorg

Webdesign en development: Birdhouse Solutions