Dunstan Babytaal
WB Babytaal basisopleiding MB Babytaal basisopleiding

De Basisopleiding Dunsten Babytaal

Voor babyprofessionals. Ter versterking van de eigen vaardigheden en, afhankelijk van de beroepsgroep, om de Babytaal in het werk aan ouders over te dragen. 

De Basisopleiding Dunstan Babytaal
De Basisopleiding Dunstan Babytaal bestaat uit een twee (online) bijeenkomsten van tweeënhalf uur. De eerste bijeenkomst is gericht op het aanleren van de vijf geluiden, de tweede bijeenkomst is gericht op het toepassen van Dunstan Babytaal in de eigen praktijk als babyprofessional. Tussen de twee bijeenkomsten zit twee maanden tijd waarin je de Babytaal in de praktijk oefent. Je ontvangt online cursusmateriaal waarmee je ook getoets wordt op je kennis van de Babytaal en je vaardigheden in het herkennen van de Babytaalgeluiden. Ook ontvang je een mooie presentatiemap met leskaarten. De geschatte studiebelasting van de opleiding is 20 uur, waarvan een groot deel bestaat uit het oefenen met de Babytaal in de praktijk. 

Certificaat Dunstan Babytaal voor Babyprofessionals
Na afronding van de opleiding ontvang je het certificaat Dunstan Babytaal voor Professionals. Als gecertificeerd Dunstan Babytaal Professional kan je Dunstan Babytaal goed toepassen in jouw eigen werksitatuatie zoals in de verpleging van jonge baby's of in de kinderopvang. Daarnaast kan je de Babytaal ook overdragen aan ouders in je werk als bijvoorbeeld kraamverzorgende, jeugdverpleegkundige, prelogopedist, verloskundige of kinderfysiotherapeut. Mocht je ook cursussen willen aanbieden aan (aanstaande) ouders, dan kan je de aanvullende module doen om Dunstan Babytaal Trainer te worden. 

Kosten van de Basisopleiding Dunstan Babytaal
De kosten voor de online Basisopleiding Dunstan Babytaal van Dunstan Babytaal Nederland zijn € 250,- (vrijgesteld van BTW). Dit is inclusief het online cursusmateriaal, de individuele feedback op de opdrachten en de twee online cursusbijeenkomsten. Deze cursus wordt iedere twee maanden georganiseerd. 

Voor professionele organisaties is het mogelijk om vanaf vijf personen een eigen Basisopleiding Dunstan Babytaal te organiseren, online of op locatie. Mocht je zelf een groepje babyprofessionals bij elkaar brengen dan kan je ook gebruik maken van dit aanbod. 

Doe je mee? Schrijf je in! 
Doe je mee? Schrijf je dan in voor een Basisopleiding en indien gewenst ook voor de Module voor Dunstan Babytaal Trainer. Geef daarbij aan wat je professionele achtergrond is. Mocht je niet werkzaam zijn als babyprofessional dan nemen we nog even contact met je op om kennis te maken en te horen hoe deze opleiding in jouw plannen past. 

Data online Basisopleiding Dunstan Babytaal

Online Basisopleiding 2023-6 
Woensdag 22 nov en 24 jan
Tijdstip: 19.00– 21:30 uur

Online Basisopleiding 2024-1 
Vrijdag 12 jan en 8 mrt
09.30 - 12.00 uur

Online Basisopleiding 2024-2
Donderdag 14 mrt en 16 mei
19.00 - 21.30 uur

Online Basisopleiding 2024-3 
Woensdag 24 april en 26 juni
09.30 - 12.00 uur

Online Basisopleiding 2024-4 
Dinsdag 18 juni en 17 sept
19.00 - 21.30 uur

Online Basisopleiding 2024-5 
Donderdag 5 sept en 14 nov
19.00 - 21.30 uur

Online Basisopleiding 2024-6
Donderdag 21 nov en 23 jan 24
09.30 - 12.00 uur

© 2023 Dunstan Babytaal

Dunstan Babytaal Nederland

Dunstan Babytaal Nederland is de officiële vertegenwoorder van Dunstan Baby Language in Nederland.

Volg ons op:

Aanmelden voor de nieuwsbrief voor professionals

Webdesign en development: Birdhouse Solutions