Dunstan Babytaal
WB Babytaal kraamzorg 4 MB Babytaal kraamzorg 2

Dunstan Babytaal voor professionele organisaties
Voor bijvoorbeeld kraamzorgorganisaties, kinderopvang, verloskundige praktijken, zorginstellingen. 

Dunstan Babytaal voor professionele organisaties
Dunstan Babytaal is een prachtige methode voor zowel professionals die zorgen voor jonge baby's als voor professionals die ouders van zuigelingen begeleiden. "Had ik dit maar eerder geweten" is een vaak gehoorde verzuchting na een Basisopleiding Dunstan Babytaal. Het effect van de opleiding is dat de verzorging van de baby door de medewerker nog beter afgestemd raakt op de behoeften van de baby. En de vaardigheden van medewerkers verbeteren om ouders op een positieve manier te begeleiden bij het herkennen van de signalen van hun baby. Met alle positieve gevolgen van dien.

De Basisopleiding Dunstan Babytaal
Voor professionele organisaties is het mogelijk om vanaf vijf personen een eigen Basisopleiding Dunstan Babytaal te organiseren, online of op locatie. De kosten zijn 800€ per cursus en 60€ per deelnemer voor het materiaal en de persoonlijke begeleiding. Plus eventuele reiskosten. Ook individuele professionals die zelf een groep bij elkaar brengen kunnen gebruik maken van dit aanbod.  Medewerkers van gecertificeerde organisaties die in een later stadium in dienst treden kunnen voor een gereduceerd tarief van 150€ per persoon deelnemen aan de online Basisopleiding die iedere twee maanden wordt georganiseerd door Dunstan Babytaal Nederland. 

Bij grote professionele organisaties kan eigen personeel worden getraind tot Opleider Dunstan Babytaal. Neem contact op met Dunstan Babytaal Nederland voor een offerte op maat. 

Certificaat Dunstan Babytaal voor professionele organisaties
De positieve effecten van de Babytaal zijn zodanig groot dat de kennis van de Babytaal in de organisatie een onderscheidend kenmerk kan zijn in de markt.  Ouders kunnen om deze reden kiezen voor een kraamzorgorganisatie, verloskundigenpraktijk of kinderopvangorganisatie. Indien minimaal 80% van het relevante personeel is getrained kunnen organisaties Dunstan Babytaal gecertificeerd worden en de Babytaal uitdragen in de eigen communicatie. Met een integratie van Babytaal in de werkwijze van de organisatie en regelmatige bijscholing van nieuwe krachten. Gecertificeerde organisaties kunnen, indien zij dat wensen, genoemd worden op de website van Dunstan Babytaal. Ouders weten dan dat ze bij de betreffende organisatie een medewerker krijgen met kennis van Dunstan Babytaal. 

Certificering geldt voor een periode van drie jaar. Indien dan blijkt dat de medewerkers niet voldoende geschoold zijn komt de accreditatie te vervallen. Kosten voor accreditatie en vermelding op de site is het eerste jaar na de start van de eerst Basisopleiding gratis, daarna zijn de kosten voor vermelding € 120,- per jaar.

Organisaties uit de babyzorg kunnen via onze webshop flyers van Dunstan Babytaal bestellen ter verspreiding. 

© 2023 Dunstan Babytaal

Dunstan Babytaal Nederland

Dunstan Babytaal Nederland is de officiële vertegenwoorder van Dunstan Baby Language in Nederland.

Volg ons op:

Aanmelden voor de nieuwsbrief voor professionals in de geboortezorg

Webdesign en development: Birdhouse Solutions