Dunstan Babytaal
WB Babytaal voor ouders kopiëren MB Babytaal voor ouders (1)

Kraamverzorgende Petra Vermast

Kraamverzorgende Petra Vermast had het graag 20 jaar eerder geleerd, toen ze zelf kinderen kreeg. Ze vertelt ook hoe ouders verbaasd kunnen zijn dat de Babytaalgeluiden echt zo goed te herkennen zijn. 

Kinderverpleegkundige Marriëtte Bosman

Kinderverpleegkundige Marriëtte Bosman vertelt over het gebruik van Babytaal op de couveuse afdeling in het ziekenhuis. Ook bij premature baby's is de Babytaal te horen. Zo kan je baby's helpen met een vastzittend boertje of als ze ongemak ervaren.

Jeugdverpleegkundige Lillie Poppen

Jeugdverpleegkundige Lillie Poppen over de toepassing van Dunstan Babytaal in haar werk voor het consultatiebureau. "Het geeft rust in het gezin wanneer de ouders de Babytaalgeluiden kunnen herkennen."

Preverbaal logopedist Ivette Knottnerus

Preverbaal logopedist Ivette Knottnerus vertelt hoe ze Babytaal gebruikt bij haar voedingsadviezen voor jonge baby's. Ouders weten vaak niet dat baby's heel vaak moeten boeren. In haar uitleg stelt ze het geluid voor de behoefte om te boeren en honger centraal zodat de ouders goed het verschil kunnen horen. 

Babymassage docent Anneke Littooij

Shantala babymassage docent Anneke Littooij legt uit hoe de Babytaal bijdraagt aan het beter kijken en luisteren van de ouders en daarmee aan de hechting tussen ouders en baby.

© Copyright 2024 Dunstan Babytaal. All rights reserved.

Dunstan Babytaal Nederland

Dunstan Babytaal Nederland is de officiële vertegenwoordiger van Dunstan Baby Language™ in Nederland.

Volg ons op:

Aanmelden voor de nieuwsbrief voor professionals in de geboortezorg

Webdesign en development: Birdhouse Solutions