Dunstan Babytaal
WB Babytaal trainers MB Babytaal trainers

Module voor Dunsten Babytaal Trainer

Ben je docent van cursussen voor (aanstaande) ouders, zoals een zwangerschapscursus, een cursus babymassage of een cursus babygebaren? Of ben je verloskundige, kinder/jeugdverpleegkundige, kraamverzorgende, doula of draagdoekconsulent? Dan is de aanvullende module voor Dunstan Babytaal Trainer wellicht wat voor jou. Hiermee kan je cursussen Dunstan Babytaal geven voor ouders. 

De Module voor Dunstan Babytaal Trainer
Als je cursussen Dunstan Babytaal wil geven doe je na de Basisopleiding Dunstan Babytaal ook de aanvullende module voor Dunstan Babytaal Trainer. De extra bijeenkomst is gewijd aan de praktijk van het geven van cursussen, individueel of in groepen. Je krijgt aanvullend cursusmateriaal tot je beschikking en materiaal en tips voor het werven van deelnemers. 

Licentie als Dunstan Babytaal Trainer
Bij een succesvolle afronding van de opleiding ontvang je de internationale licentie om cursussen Dunstan Babytaal te geven aan (aanstaande) ouders. Het opleiden van professionals is voorbehouden aan Dunstan Babytaal Nederland. Je krijgt als Trainer, als je wilt, ook een vermelding op deze website. Het eerste jaar na het volgen van de Module voor Trainer is dat gratis, daarna betaal je een kleine jaarlijkse bijdrage als tegemoetkoming in de kosten van gezamenlijke publiciteit. Jaarlijks zijn er meerdere (online) bijeenkomsten voor Dunstan Babytaal Trainers om ervaringen uit te wisselen en nieuwe kennis op te doen. Ook is er een What's App groep van Trainers actief om onderling informatie uit te wisselen. 

De kosten
De kosten voor de aanvullende module voor Dunstan Babytaal Trainer zijn €250,-. De beroepsopleidingen van Dunstan Babytaal Nederland zijn opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en daardoor vrijgesteld van BTW. 

Enthousiast? Schrijf je in! 
Ben je enthousiast?  Schrijf je dan in voor de Trainersmodule. Geef daarbij aan wanneer je de Basisopleiding hebt afgerond. Ons doel is dat alle aanstaande ouders in Nederland de Dunstan Babytaal kunnen leren. Daar kunnen we zeker hulp bij gebruiken!

Data online Module voor Dunstan Babytaal Trainer

Uitsluitend te volgen na het succesvol afronden van de Basisopleiding. De trainersmodule bestaat uit één les van 4,5 uur (inclusief een halfuur pauze) óf uit twee lessen van elk 2 uur (zonder pauze).

Online module voor DB Trainer 2024-T2 
Vrijdag 3 mei 2024 | 09.30- 14.00 uur

Online module voor DB Trainer 2024-T3 
Dinsdag 11 en dinsdag 18 juni 2024
19.00 - 21.00 uur 

Online module voor DB Trainer 2024-T4
Woensdag 3 juli 2024 | 09.30 - 14.00 uur

Online module voor DB Trainer 2024-T5
Dinsdag 22 okt en dinsdag 29 okt 2024
19.00 - 21.00 uur 

Online module voor DB Trainer 2024-T6
Donderdag 12 dec en donderdag 19 dec 2024
19.00 - 21.00 uur 

Online module voor DB Trainer 2025-T1
Donderdag 20 februari 2025 | 09.30 - 14.00 uur

© 2023 Dunstan Babytaal

Dunstan Babytaal Nederland

Dunstan Babytaal Nederland is de officiële vertegenwoorder van Dunstan Baby Language in Nederland.

Volg ons op:

Aanmelden voor de nieuwsbrief voor professionals in de geboortezorg

Webdesign en development: Birdhouse Solutions